Recomandari :

Fisierul motd.txt din serverul de counter-strike situat in directorul cstrike trebuie sa fie gol sau sters.Din cauza acestuia multi jucatori care folosesc client non-steam primesc erori in momentul in care intra pe server.

Sugeram sa reduceti cantitatea de resurse care se descarca de pe server pe cat mai mult posibil.Din cauza acestora foarte multi jucatori dau cancel, nu astepta sa se descarce resursele, iar in cazul in care aveti resurse , verificati sa fie si in download url-ul pus si verificati cat timp se sta la download folosind o versiune de counter-strike 1.6 nou instalata fara resurse deja descarcate in ea.

Tineti minte ca desi aveti fast download, multor straini li se descarca resursele cu viteze mici.

Sfaturi utile

Verificati ca serverul sa fie non-steam, pentru ca majoritatea jucatorilor din boost sunt non-steam si nu pot intra pe un server steam-only.

Sugeram sa folositi plugin-ul pingfaker de ascundere a ping-ului pentru ca foarte multi jucatori vor ramane mult mai mult timp la joc.

In cazul in care folositi high ping kicker, sugeram sa il puneti sa dea kick celor cu lag peste 300, nu mai jos.

Nu folositi pe server pluginurile : Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx sau orice alt plugin care modifica meniul jucatorului din cauza ca la foarte multi nu le modifica meniul, ci il sterge complet.

Nu folositi plugin-uri care arata in chat fiecare jucator care se conecteaza sau deconecteaza (aglomereaza serverul si cauzeaza bug-uri)

Mentineti numarul de mesaje din chat si din hud la minim.

Aveti grija cu hartile facute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru ca exista foarte multe versiuni pe internet si se intampla des ca jucatorului care incearca sa se conecteze pe server, sa ii difere harta fata de cea pe care o aveti pe server, si automat nu poate intra.

Setari :

In dproto.cfg (poate fi gasit ori direct in server ori in directorul cstrike) sa modificati urmatoarele cvar-uri :

FakePlayers_AntiReconnect inloc de 1 sa il setati 0

FakePlayers_BanTime inloc de 120 sa il setati -1

In cazul in care nu prea vi se conecteaza jucatori pe server dupa ce l-ati boostat, adaugati urmatoarele cvar-uri in server.cfg :

max_queries_sec_global 0

max_queries_sec 0

sv_enableoldqueries 1

mp_autokick 0